Peter Gabriel’s “Sledgehammer” – 3oland cover version 2015

You may also like...

2 Responses

  1. Kenneth Raun says:

    Hej Roland!

    Fed cover-version. Jeg stødte helt tilfældigt på din seneste “grand-prix” sang via en FaceBook-vens profil og blev lidt nysgerrig på hvad du ellers laver og besøger så derfor din hjemmeside. Jeg producerer selv musik og nogen gange får jeg lavet noget musik som bare trænger til at få noget vokal på. Lige nu arbejder jeg med noget 80 er funk-pop som helt sikker kunne bruge noget vokal. Måske du kunne bruge lidt tid på at høre om det evt. kunne være noget for dig? Hvis du skulle være nysgerrig, så har jeg lidt “blandede bolcher” liggende på sound cloud. Venlige hilsner Kenneth – Sound Cloud: https://soundcloud.com/softish-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.